Ipari porszívó kölcsönzés Újpesten

A 4. kerületi irodánkban bérelhető ipari porszívó, amely a kerületen belüli jó helyének köszönhetően, a 15. (Rákospaloat) és a 13. (Angyalföld) kerülettől sincs messze.

Egy ipari porszívó rendkívül sok esetben hasznos lehet. Elsősorban az építőiparban, műhelymunkánál és barkácsolásnál használják. Általában nagyobb szívóereje van, mint egy hagyományos, háztartási porszívónak. Ezt az erőt általában ki is használják a felhasználók. Egy hagyományos gépnek általában nem kell sokat egyszerre mennie, nem kell nagyobb dolgokat is felszívnia, sem a finom port. Az ipari porszívók általában ezekben sokkal jobbak, mint a háztartási társaik.

Az ipari célú gépek csatlakoztathatóak közvetlen a szerszámgéphez, egy speciális adapter segítségével. A nálunk bérelhető Metab porszívónak is van ilyen tartozéka. Egyszerűen a gégecső végére felcsatlakoztatjuk ezt a gumis adapter, amelyet be lehet dugni a gép megfelelő kivezetésébe. Ez a gép lehet faipari gép, mint dekopír fűrész, körfűrész,. gyalu, gérvágó vagy bármi más hasonló gép, amely a fa vágása közben forgácsot és port termel. Az építőiparban is nagy hasznát lehet venni egy ilyen eszköznek, amely gyárilag arra van kitalálva, hogy poros környezetben dolgozzon. Egy építkezés, felújítás vagy bontás általában poros, törmelékkel teli terület. A bontási munkákat nem kell részletezni, hogy nevéből adódóan törmelékek képződésével jár. A hagyományos építipar, ahol például a falak csiszolása az építési folyamat egy vele járó része, vagy egy villanyszerelés közbeni horonymarás, vagy dobozok kivésése során is nagy mennyiségű por keletkezik. Ezek elszívására ideális egy ipari porszívó.

Egy ilyen gép azonban sok helyet foglal, és akinek nincsen rá napi szinten szüksége, felesleges. Ilyenkor is jó ötlet, hogy vásárlás helyett a felhasználó béreljen egyet. Budapesten elég drága a hely úgy általában, és akinek nincs sok, nem szívesen parazolja egy olyan eszköz tárolására, amelyet rendkívül ritkán, vagy összesen egy projekt erejéig használ. Akinek pedig napi szinten kell, annak el is romolhat, a kieső időben is dolgoznia kell, ilyenkor egy ipari porszívó kölcsönzése a legjobb megoldások egyike. Szóval rengeteg olyan élethelyzet van, amikor szükségünk lehet egy ilyen gép bérlésére.

A nálunk kölcsönözhető Metabo ipari porszívó egy robosztus gép. Rendelkezik ipari minősítéssel, és egy neves német gyártó terméke. A Metabo neve egybeforrt a professzionális munkavégzéssel és az ehhez való gépekkel. A porszívó motorjának teljesítménye sokkal magasabb, mint egy háztartási gépé, amely miatt nagyobb szívóerővel is rendelkezik a hagyományos társaihoz képest. Rendelkezik beépített redős szűrővel, amely megővja a motort attól, hogy a por és egyéb anyagok a motorba kerüljenek és károsítják azt. Ez nagyon fontos egy olyan gépnél, amely az esetek nagy részében poros, piszkos környezetben dolgozik, de ebben a környzeteben is sokat és jól kell dolgoznia. Egy ipari gép nem csak a teljesítményével, hanem a tartósságával is kitűnik a normál porszívók közül, hiszen sokkal többet kell dolgoznia, és azt is nehezebb körülmények között. Ezen dolgok miatt is fontos, hogy az ipari porszívót megbízható gyártó termékei közül válasszuk ki. Természetesen fontos még az optimális és könnyű használat, amelyhez hozzá tartozik a hosszú gégecső így nem kell folyton a gépet mozgatni, egy helyből is nagyobb terület takarítható meg. A hatótáv növelésének fontos eszköze még a hosszú tápkábel, amely a mi gépünknél szintén meg van. Ezen kívül beépített lefúvó funkcióval is rendelkezik, amely segítségével a bérelhető ipari porszívó képes a saját szűrőjét bizonyos mértékig megtisztítani egy erőteljes légáramlattal. Ez nagyon hasznos tud lenni,.

Egy ilyen eszköz esetén is nem csak ajánlatos, hanem kötelező a porzsák használata. Ennek azon a nagyon fontos okon kívül, hogy védi a gépet, több hasznos oka is van. Könnyebb üríteni a porzsákot, mint a gépet, amely egy nehezebb és nagyobb gép esetén nehezebb tud lenni. Sokkal higiénikusabb is, mint más módszer. Ennek a használata egyszerűen hozzá tartozik egy ipari porszívóhoz is, mi biztosítunk porzsákot a gépet bérlőknek.