Stanley falcsiszoló zsiráf bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 7 000 Ft Több napra: 6 000 Ft/nap Kaució: 40 000 Ft

Stanley falcsiszoló zsiráf bérelhető. Hordtáskával adjuk át. Csiszolókorong nincs benne az árban, de kedvező áron vásárolhat irodánkban a bérlés kezdésekor. A csiszolópapír vásárlása természetesen nem kötelező, ha Önnek van sajátja, ami jó erre a gépre, természetesen azt is használhatja

Fordulatszáma szabályozható, így különböző típusú munkákra egyedileg lehet beállítani.

Beépített led körlámpával rendelkezik (amely kikapcsolható ha szükséges), így a beépített fénynek köszönhetően jobban észrevehetőek az egyenetlenségek, foltok a falon.

Hosszúsága 125cm és 180cm között állítható. Robosztus 750W-os motor gondoskodik a megfelelő teljesítményről. A csiszolófej átmérője 215mm, amelyre 225mm-es csiszolópapír szükséges.

Igény esetén Metabo ipari porszívót is bérelhet tőlünk, amellyel ezt a gépet gond nélkül össze lehet csatlakoztatni.

A falcsiszolás általában a lakásfelújítás egyik fontos, de sokszor nem kellemes része. A csiszolás kézzel rendkívül időigényes folyamat, ezt az időtartamot és energiabefektetést lehet töredékére rövidíteni a egy falcsiszoló zsiráf bérlésével. A kölcsönzés jó megoldás lehet, ha egyszeri felújításról van szó, vagy ha ritkán használunk ilyen gépet.

Mikor van szükség ilyen gépre? A glettelt felületet hogy szép legyen, be kell csiszolni. Glettelés van pl. gipszkarton táblák összetalálkozásánál, mivel senki összefüggő, szép falat és festést szeretne látni, senki nem szeretné a gipszkarton táblák találkozását nézni. Szóval ezen táblák találkozását általában valamilyen szalaggal átfedik és glettelik. Ezt nem lehet tökéletesen, szintben csinálni, így nyilvánvalóan ezen a találkozáson lévő glettanyag kiáll a fal síjkából. Ezt kézzel lecsiszolni nagy munka. A kölcsönzött falcsiszolóval ez a munka sokkal könnyebb. A megfelelő szemcseméretű papírt fel kell rakni a zsiráfra, majd hozzácsatlakoztatni az ipari porszívóhoz a gépet és már mehet is a munka. Ajánlott megfelelő minősítésű szájmaszk és munkavédelmi szemüveg alkalmazása, mert hiába az ipari porszívó, amely a glettpor nagy részét el tudja szívni, azért sok kijut a levegőbe. A gépünk fordulatszáma változtatható. Optimális fordulatszámot a fal típusához (hogy gipszkarton vagy egyéb anyagú fal) és a glettanyaghoz kell igazítani. A kisebb szemcseszámú (nagyobb szemcseméretű, vagyis durvább) csiszolópapírral való falcsiszolást a nagyoló munkához szokták használni, és ahogy egyre kevesebb fölös anyagot kell leszedni, úgy egyre nagyobb szemcseszámú papírral lehet a felületet egyre finomabbra és jobb átmenetűre csiszolni. A falcsiszolóval mennyezet is csiszolható, amely azért kicsit nagyobb rutint igényel, de vállalkozó kedvű kezdők is megpróbálkozhatnak vele. Az elrontott becsiszolást szerencsére ki lehet javítani újabb gletteléssel és csiszolással. A mi bérelhető falcsiszolónk beépített hideg fehér fényű led-es megvilágítást is tartalmaz, amellyel az egyenetlenségeket könnyebb észrevenni, így szebb munkát lehet ezzel a zsiráffal végezni, mint amelyeben ez a fény nincs benne.

Sokszor felmerülő kérdés kölcsönzéskor és a bérlés megkezdése előtt, hogy mennyire könnyű egy kezdőnek egy falcsiszolót használni? A bérlőktől visszaérkező tapasztalatok alapján, aki nem használt még ilyen gépet, neki érdemes előtte pár video megnézni a használatáról. A videomegosztó portálokon elég sok video van a falcsiszolásról, akár részletes bemutatók is. Mivel a mi gépünk egy elég népszerű típus a szerszámgép minősége, megbízhatósága és használhatósága miatt, konkrétan erre a típusra rákeresve is találunk videókat. Szintén a bérlők általáli visszajelzés a falcsiszolóvan kapcsolatban, hogy a használata nem nehéz annak, akinek van egy kis ideje, hogy próbálgassa a használatát és hogy kicsit belejöjjön, ráérezzen, hogyan is kell ezt csinálni. A műszaki érzékkel rendelkezők barkácsolóknak egy könnyebben megy, de összességében elmondható a visszajelzések alapján, hogy abszolút megtanulható a használata.
Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy habár a készülék nem túl nehéz, azért mégis csak tartani kell a használata közben, szóval aki nincs hozzászokva a fizikai megerőltetéshez, az jobba ha kisebb szünetekkel számol a használatakor vagy használata megkezdése előtt. A falcsiszolás, mint úgy általában a lakásfelújítás, meg egy ilyen zsiráffal is fáradtságos fizikai munka. Azonban egy ilyen gép kölcsönzésének ára töredéke annak, mintha kihív a bérlőnk egy szakembert, aki megcsinálja, ami azért nagy motiváció lehet. Egy lakás- vagy házfelújítás hatalmas költséggel járhat, felemésztheti a családi kassza jelentős részét, sőt általában túl is szárnyalják a valódi költségek az előre kikalkulált költségvetés. Egy ilyen falcsszoló zsiráf bérlése pici szelete a takarékoskodásnak, de ha mindet így csinálnak a felújítók, akkor a spórolás már jelentős lehet. Mi ebben partnerek vagyunk, teljes géppalettánkkal állunk a felújítók rendelkezésére. A gépparkunk folymatos bővítés alatt áll, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni a felmerülő igényeket.

A Stanley, amely a mi falcsiszolónk gyártója is, a kéziszerszámok és gépek egyik elismert, vezető márkája. A citromsárga színéről már messziről felismerhetőek a gépei, amely szín a védjegyük is egyben. A márka nagy múltra tekint vissza, 1843-ban alapították Connecticut-ban, az Amerikai Egyesült Államokban. A márka nevét alapítójáról kapta. A márka tehát már több mint 150 éves, kevés gyártó büszkélkedhet ilyen patinás múlttal. Az amerikai és az európai piacon is stabil helye van, amelyet minőségével és megbízhatósággal érdemelt ki, és amelyet hosszú ideje tart is a folyamatos fejlesztések révén.