Takarítógép kölcsönzés bérlés Budapesten Újpesten

Tiszta otthonra mindenki vágyik. Senki nem szeret koszos környezetben lakni, élni, dolgozni. Egy átlagos takarításhoz mindenkinek van otthon gépe, felszerelése. Időnként azonban a kevésbé sűrűn tisztított dolgokat kis ki kell tisztítani, mint a szőnyeg, kárpitok. Ilyenkor jó ötlet takarítógépet, kárpittisztító gépet bérelni egy kölcsönzőben. Így nem nekünk kell megvenni, tárolni, nem nálunk amortizálódik a gép. Pesten a hely nagy kincs, nem érdemes olyan dolgokat tárolgatni, amit évente egyszer vagy kétszer használunk. Érdemes az ilyen gépeket, eszközöket inkább bérelni. Egy takarítógép pont ilyen lehet, mivel a szőnyeget kiporszívózza egy jobban idafigyelő személy, vagy családban élők akár hetente, egy kevésbé odafigyelő személy, vagy aki egyedül él akár ritkábban. Egy alapos, tisztítószeres, szőnyegtisztító-gépes tisztítást általában nem csinálunk minden héten, még sok szállodában sem. Vagy akkor, ha valami esemény történik, pl kiobul valami a szőnyegre, kárpitra, de ez persze sok esetben valamilyen azonnali megoldást kíván.

A mi gépünk több takarítási funkcióval is bír.
Az első a hagyományos porzsákos porszívózás. Ezt mindenki ismeri, ezért nem kölcsönöz senki takarítógépet, mert sok esetben otthon is van egy hagyományos porszívó, amely tudja ezt. Így ezt a funkciót annyira nem is reklámozzuk, de ezután kezdődnek az érdekességek.
A második funkció a vízszűrő porszívózás. Senki nem szeret a porzsákkal bajlódni, mert koszos és porzik. Szóval nem teljesen higiénikus és kívánatos dolog. A vízszűrős porszívózás egy fokkal jobb megoldás. A technológia lényege, hogy a tartályba kb 1 liter vizet öntünk, és úgy porszívózunk. Ekkor a szennyeződés, amely máskor a porzsákba kerülne, a vízbe kerül. A takarítás véegztével a szennyeződés a a vízzel együtt, amely jelenleg már koszos víz, egyszerűen és könnyen kiönthető például a wc-be. A gép különlegessége még, hogy található benne HEPA szűrő, így a kifújt levegőt a kifújáz közben meg is tisztítja. Ezek funkciókra már kevés hagyományos porszívó képes, ez már inkább a takarítógépek tulajdonsága. A gépben található 1700W-os motor által létrehozott szívóerő sokkal nagyob, mint egy hagyományos porszívóé, amelyre vonatkozik a 900W-os szabályozás. A mi gépünk egy takarítógép, így nem vonatkozik rá a teljesítménykorlát. Szóval az erős motornak köszönhetően nagy szívóerőt képes a gép létrehozni, amellyel sokkal hatékonyabb a porszívózás, mint egy háztartási géppel.

Az igazi különlegessége ennek a takarítógépnek persze a szőnyeg- és kárpittisztíó funkciója, és a legtöbben emiatt kölcsönzik ki nálunk ezt a gépet. A gépnek két tartálya van, egy tisztítószeres tartály, ahova a tisztítószeres langyos vizet kell tölteni, és a "szennyezet vizes" tartály, ahova a takarítás során keletkezett vízzel kevert kosz kerül. A gép működése egyszerű, de nagyszerű és nem tér el más kárpittisztító gép működésétől. A tisztítószeres vizet a szőnyegre juttatja a szivattyú egy fúvókán keresztül. Ez a szőnyegbe jutva feloldja a szennyeződést, amelyet a nagyteljesítményű porszívó a vízzel együtt felszív. És így gyorsan és egyszerűen lesz tiszta a szőnyeg, vagy bútorkárpit, vagy autókárpit. A gépet sokféle helyeztben hasznos használni. Ez a takarítógép könnyebb és kisebb, mint pl a Karcher gépek, sok esetben előny. Szállításnál és használatnál is kényelmesebb, nem egy ultra nehéz gépet kell húzgálni és cipelni. Természetesen egy hagyományos háztartási porszívónál azért nehezebb és nagyobb, jellegéből adódóan is. A funkcióknak és tartályoknak is kell a hely. Ez a takarítógép természetesen használható nem csak szőnyeg, hanem keménypadló takarítására is, hiszen oda is ugyan úgy odaspricceli a fúvóka a vizet, amelyet aztán a gép felszív.