Ütvecsavarozó bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 5 000 Ft Több napra: 4 500 Ft/nap Kaució: 30 000 Ft

A gépet 2db 4Ah akkumulátorral adjuk, valamint egy gyorstöltővel adjuk át. Természetsen mivel a gép magában nem használható, így egy bitfej készletet is adunk a gép mellé.

Ez a bérelhető ütvecsavarozó csak építkezéseken használt csavarokhoz használható (fa- szerkezetépítő és hasonló csavarok becsavarozására). Autószereléshez a gép nem használható, dugókulcsfejhez ez a készülék nem jó megoldás.

A készülék 1/4-es hatlapfejű, vagyis normál bitfejet fogad be. Az építkezéseken leggyakrabban használt csavarok PZ2, PZ3, valamint torx esetén T20-T25-T30-as bitfejjel csavarozhatóak be. Az ütvecsavarozó sokkal hatékonyabban használható csavarok becsavarására, mint egy normál csavarbehajtó. Az ütvecsavarozás kevésbé terheli a felhasználója csuklóját, valamint kisebb eséllyel ugrik le a csavarról, teszi tönkre a csavar mintáját, mint a hagyományos csavarozás. Egy nagyobb, hoszabb (pl. 20cm hosszú) szerkezetépítő csavar esetén egy ütés nélküli csavarbehajtónak sokkal nagyobb erőfeszítés a becsavarozás. Ilyenkor jön jól egy ilyen ütvecsavarozó, amit nálunk is lehet bérelni, kölcsönözni.