Thomas takarítógép

Bérleti díj:

Egy napra: 6 000 Ft Több napra: 5 000 Ft/nap Kaució: 70 000 Ft

Ez a 4 az 1-ben kölcsönözhető takarítógép kiváló munkatárs, legyen szó kárpittisztításról, szőnyegtisztításról, vagy bármilyen vizes tisztítószeres takarításról. Természetesen tud vizes porszívóként is működni.

A tisztítószeres vizet a szőnyegre, kárpitra, vagy akár padlóra spricceli a gép, közvetlen ezután ezt a szennyezett vizet rögtön fel is szívja és tárolja a belső tartályában. Ez így sokkal hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé, mintha csak kiporszívóznánk az adott felületet. A tartály egyszerűen kivehető, amelyből ezután ez a szennyezett víz egyszerűen kiönthető. A szőnyeg vagy kárpit felfrissül a takarítás után, és ha illatosított tisztítószert használ, akkor az egész lakásban finom, friss illat lesz. Ez a gép természetesen nagyobb és nehezebb, mint egy hagyományos porszívó, de sok nagy gyártó gépeinél sokkal kisebb és könnyebb, amely sokszor jelentős előny. A Thomas egy professzionális német gyártó, amely több évtizedes hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik a takarítás és takarítógépek tervezése és gyártása területén. 

Természetesn használható a gép vízszűrős porszívóként is, ez esetben a szivattyú funkciót nem kell bekapcsolni, elég csak a porszívózás funkció. Ebben az esetben az elülső víztartály kb harmadig fel kell tölteni, és porszívózás közben ebbe kerül a szennyeződés, amit a gép felszív. Ezután ezt a tartályt kiemelve a szennyezet vizet egyszerűen kiöntik pl a wc-be. Ez sokkal tisztább megoldás, mintha nekünk kellene a port a gépből kiszednünk, mint egy porzsák nélküli porszívó esetén, és nem kell porzsákot sem venni, mint egy porzsákos porszívónál.