Magasnyomású mosó bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 6 500 Ft Több napra: 5 000 Ft/nap Kaució: 30 000 Ft

Ennek a bérelhető magasnyomású mosónak a felvett teljesítménye 2.000W, tehát igencsak erőteljes motor található benne. Maximálisan 140bar nyomást tud létrehozni, így a legtöbb szennyeződést könnyedén eltávolítja. A vízszállítása pedig 440 liter óránként. A gépen található, felcsévélhető tömlőjének a hossza 6 méter, így a legtöbb helyet el lehet vele érni. Amint a képen is látható, ehhez a sterimo-hoz több fajta fejet is adunk, akár komplett készletben. A legáltalánosabb a normál, a lándzsa végére helyezhető egyszerű fúvókát tartalmazó fej, de a professzionálisabb felhasználáshoz és tisztításhoz egy forgókefés tartozékot is tudunk adni, amelybe mosószer is tölthető, így például kültéri kőfelületek könnyedén megtisztíthatóak vele.

Nagynyomású mosó kölcsönzés Budapesten

Ennek a készüléknek a gyártüja a sokak általá jól ismert és elismert Stanley. Ez az amerikai gyártó a megbízható és robusztus szerszámgépeiről ismert. Kevesebben tudják azonban, hogy több termékvonala van. A normál Stanley márkát képviselve is jó minőségű gépeket gyárt, de a professzionálisabb vonalat a Stanley Fatmax képviseli. A mi magasnyomású mosónk is ezen, profibb családfa egyik tagja. Egy bérelhető készüléknél különösen fontos, hogy jól bírja a strapát és megbízható legyen, így esett a választásunk ezüttal is ezen neves gyártó ezen termékcsaládjára. 

Sokszor előfordul, hogy egy adott gyártó neve összeforr egy adott típussal. Nincs ez másként a sterimo-val sem. Sokan a mai napi sterimo-nak hívják a magasnyomású mosókat. Ez sok más gyártóval és termékkel is megesett, pl. Stihl vagy Flex. Az idő azonban mindig meghozza azt, hogy más gyártók is felzárkóznak az elsőhöz. Nincs ez másként ez esetben sem, nagyon sok gyártó kínál jó minőségű mosókat, az egyik köztük a Stanley.

Miért is különlegesen jó ez a magasnyomású mosó? A 2kW teljesítményű kellően magas, akár 140bar nyomást tud előállítani. Ez a magas nyomás a legtöbb szennyeződést azonnal eltávolítaj a tisztítandó felületről. Fontos azonban megjegyezni, hogy példálul autók esetén nem szabad túl közelről mosni, mert ez a nagy nyomás károsíthatja a fényezést, főleg rendszeres használat esetén. A kő felületek természetesen jobban bírják ezt a nyomást, így a kültéri hidegburkolatokat kevéssé kársítja. Autó mosásra a legjobb a hagyományos lándzsa, amelyen egy normál fúvóka van. A tartozékok széles választékát tudjuk adni ehhez a géphez, így több fajta felület is könnyen mosható a segítségével. Alaptartozék hozzá egy mosószeres tartály, amelybe a mosószert töltve a mosás közben a víz ebből a tartályból képes a tisztítószert felszívni. Ez akár autómosásnál, akár más fajta takarításnál hasznos lehet. 

Egy másik helyzet amikor egy nagynyomású mosó bérlése jó ötlet lehet, az a kültéri burkolatok takarítása. Ehhez a géphez tartozék egy speciális takarítófej, amelybe ráadásul még tisztítószer is tölthető. Ebben a fejben két fúvóka található, amelyek ráadásul a víznyomás hatására körkörösen mozognak. Ez az egyik különlegessége ennek a tisztítógépnek, amely igazán hatákony mosást tesz lehetővé. A tisztítószer és a nagy víznyomás együttesen könnyebben feloldja a szennyeződéseket.

A gépre felcsévélhető a saját vízcsöve, amely 6 méter hosszú. Így helytakarékosan és praktikusan tárolható és a lecsévélést is könnyűvé teszi.

Amennyiben csak évente pár alkalommal van szükséged egy ilyen mosóra, optimális lehet a vásárlás helyett a bérlés. Így nem kell sem a készülék értékének amortizációjával, sem az esetleges javíttatással, foglalkozni és még a helyet sem foglalja. Budapesten van egy dolog amiből kevés van és emiatt nagyon drága, az pedig a hely. 

Tehát ha van olyan feladat, ahol szükség van egy ilyen nagyszerű és erős magasnyomású mosóra, akkor ne habozz, hanem keress fel minket az elérhetőségeinken és rövid időn belül ki is bérelheted a megfelelő készüléket.