Gyémánttárcsás beton- és falcsiszoló bérlés budapesti kölcsönzőnkben

Bérleti díj:

Egy napra: 5 000 Ft Több napra: 4 000 Ft/nap Kaució: 20 000 Ft

Ez az állítható fordulatszámú csiszológép 125mm átmérőjű csiszolótárcsát fogad. Ez a tárcsa lehet egy- vagy akár kétsoros gyémánttárcsa is. Sokszor felmerül az a helyzet felújítás során, hogy a falon lévő régi réteget, amely lehet festékréteg, glett vagy egyéb anyag, az újra glettelés előtt el kell távolítani a falról. Ebben tud ez a gép segítséget nyújtani.

A tárcsa használati díját nem tartalmazza a bérleti díj, csak a gép használatát. A gyémánttárcsa bérleti díja mindig attól függ, hogy mennyit használsz el belőle. Ezen díj milliméterre fizetendő, a bérlés kezdetén lemérjük a "fogak" magasságát, valamint a bérlés végén is és a különbözetet kell fizetni, de minimum 1mm díját. Ez a díj attól függ, hogy aktuálisan milyen tárcsa van rajta, de erről a bérlés kezdetén vagy természetesen a bérlés előtt is tájékoztatást tudunk adni. A kopási díj jellemzően 2-3000Ft/mm.

A gép motorja 1700W teljesítményű, így könnyedén megbírkózik a legtöbb elé kerülő akadállyal. A fordulatszáma 6 lépcsőben állítható, így mindig az aktuális felületnek és a kezelő tempójának megfelelően lehet beállítani.

A géphez ipari porszívó is csatlakoztatható, amelyet természetesen tudsz tőlünk is bérelni, amennyiben neked nincs.