Racsnis dugókulcs készlet bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 5 000 Ft Több napra: 3 500 Ft/nap Kaució: 15 000 Ft

Több mint 200 részes krova dugókulcs készlet bérelhető Budapesten, újpesti kölcsönzőnkben

A készletben három féle hajtószár található. A legkisebb, 1/4"-os dugókulcs befogással a kisebb méretű csavarok és anyák meghúzásához és meglazításához való. A közepes, 3/8"-os a közepes méretűekhez. A legnagyobb hajtószár ebben a krova készletben a 1/2"-os. Ezzem már a nagyobb csavarok sem jelentek akadályt. 

Ezen kívül hagyományos villáskulcsokat is tartalmaz ezen készlet, ugyanis sok esetben előfordul, hogy akár ellen kell tartani amíg a racsnis kulcssal dolgozik, vagy ha olyan kicsi a hely, hogy nem fér be a krova, akkor a villáskulcs a legtöbb esetben elfér, így ez jól kiegészíti a készlet többi részét.

Rengeteg fajta kéziszerszámunk van, amiket egyesével nem lehet bérelni, de ezzel a készlettel kombinálva odaadjuk őket (pl. több féle fogók, nagyobb dugókulcsok). Ha kérdése van, vagy olyan, elsősorban autószerelési szerszámra lenne szüksége, amelyet ez a készlet nem tartalmaz, hívjon minket a megadott elérhetőségen, lehet hogy tudunk segíteni.

Akár otthoni barkácsolásról, akár komolyabb szerelési munkálatokról van szó, ebben a 216 részes dugókulcs és villáskulcs készletünk ideális megoldást kínál neked. A legtöbb minden megtalálható, amire a csavarok és csavaranyák hatékony és kényelmes lazításához és meghúzásához szükséged lehet. A készletben a legnagyobb dugókulcs 32mm-es.

Ahogy már fentebb is leírtuk, 3 különböző méretű hajtószárt is tartalmaz a készlet. Felmerülhet a kérdés, miért kellene különböző méretűek? A kisebb racsnis dugókulcs készletekben két fajta hajtószár található, egy 1/4" és egy 1/2"-os. A kulcsszó itt is az, hogy a megfelelő munkához a megfelelő szerszámot kell használni. A legtöbb esetben a kisebb és a nagyobb is jó, de előfordulhatnak olyan esetek, amikor egyszerűen nem fér oda az adott helyhez a nagyobb szerszám, a kisebb pedig nem képes elég erőt kifejteni. Vagy egyszerűen kényelmesebb a 3/8"-os méretű szerszám, mert nem túl nagy, de nem is kicsi. Ezen kívül a készletben a hosszított dugókulcsok bizonyos méretei csak ezzel a középső méretű hajtószárral komtapibilisek, így szükségszerű ezen krova is. A hosszított dugókulcsok nagyon sok esetben hasznosak. Egy tipikus példa a hosszított dugókulcs használatára a benzines autóknál lévő gyújtógyerja ki-be szerelése. Ehhez mindenképpen hosszított kulcs kellm mert a gyerya porcelán szigetelése hosszú, másfajta kulcs nem jó hozzá. Sok esetben a menetes rész jóval túlnyúlik azon a részen, ahol a csavaranya van, ilyen eseten is a hosszított dugókulcs a kényelmes megoldás. De persze a sima villáskulcs is jól jöhet. A készletben lévőek nem sima villáskulcsok, hanem csillag-villáskulcsok. Ezeknek hatalmas előnye, hogy az egyik fele egy hagyományos, nyitott villáskulcs. A másik fele azonban egy zárt kulcs, akár a dugókulcs, csak itt a hajtás más síkon van. Ezzel a kissé megszorult csavarokat jobb fellazítani, mivel kiseb eséllyel megy tönkre a csavar vagy anya hatlapfejű része, mivel egyszerre töb élen tud erőt kifejteni ez az eszköz, akár a hagyományos dugókulcs.

A dugókulcs készletben természetesen nem csak hatlapfejű csavarokhoz találhatóak szerszámok. Főleg a kisebb, 1/4"-os hajtószárra valók a kisebb, torx és imbusz csavarokra való dugókulcsok. Ezek jellemzően a t8-tól T30-ig tartanak, hatalmas erőkifejtésre nem jók, de általában ezeknél a csavaroknál ezekre nincs is szükség. Természetesen a hagyományos, lapos csavarhúzók is összerakhatók ebből a készletből, így az általánosabb szerelési munkákhoz is jól jön ez a készlet. Emellett a kereszthornyos csavarokkal való munka sem okoz gondot ezzel a készlettel. Mind a Philips, mind a PZ fejű csavarokhoz tartalmaz a csomag fejeket. A pz fejűek általában a faanyagokhoz használatosak és külön kis jelölés van rajtuk, így lehet könnyen megkülönböztetni a ph típusúaktól. Nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő méretű dugókulcsot használjuk. Sem kisebb, sem nagyobbat, mert vagy a csavar vagy a szerszám tönkremeneteléhez vezethez, ha rossz eszköz van használva.

Ez a nagyszámú szerszámot tartalmazó készlet tehát rengeteg fajta szerelési munkára megfelelő választás lehet. Ha valaki ritkán használja, akkor ideális megoldás lehet a szerszámkészlet bérlése a megvásárlás helyett. Kölcsönzőnkben széles választékot talál eszközökből, amelyek akár barkácsolás, lakásfelújítás, de sok esetben autószerelés vagy egyéb szerelési feladatok esetén jól jöhet. A készlet nagy része króm-vanádium ötvözetből készült, amely direkt a szerszámok alapanyaga, egyes részei pedig a különösen kemény S2-es acélból készültek.