Bontókalapács bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 10 000 Ft Több napra: 9 000 Ft/nap Kaució: 40 000 Ft

Ez a bontókalapács a német Scheppach gyártó legerősebb gépe. 1900W-os teljesítményével és 60J ütési energiával nem sok akadály van előtte.

A gép 30mm-es hatszög befogású szerszámot fogad. Egy vésőszárat adunk a bérléshez (spicc vagy lapos vésőszár) felár nélkül, további szár bérelhető és megvásárolható.

A gép tömege 16,5kg, alkalmas beton bontására is. Nem is lehet egy ilyen gépet egy kézzel fogni, csak két kézzel használható, már a tömegéből adódóan is. A felújítás legtöbbször bontással kezdődik. Legyen szó közfalról, pár centis aljzatbetonról esetleg akár kisebb járdáról, ha valaminek nincs ott helye, akkor el kell bontani. A bontókalapács erre a jó megoldás. Hagyományos, nem gép módon történő bontás sokkal több energiával jár, az időveszteségről nem is beszélve. Ez a bérelhető 60J-os bontókalapács rengeteg helyzetben hasznos lehet egy építkezésen. Persze nem csak felújítás esetén, hanem egyszerűen ha valamit el kell bontani, mert az adott építményre nincs többé szükség, ilyenkor is jobb egy ilyen robosztus géppel nekiállni.