Akkumulátoros sarokcsiszoló / flex bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 5 000 Ft Több napra: 4 500 Ft/nap Kaució: 30 000 Ft

Az akkumulátoros sarokcsiszolóhoz egy darab gyorstöltőt és 2db 4Ah kapacitású akkumulátort adunk, amelyek egy kofferben foglalnak helyet a géppel. Vágó- és csiszolótárcsát külön kell venni hozzá, amelyet nálunk is meg tud vásárolni.
Az akksis flex nagyon jó szolgálatot tehet több esetben. Az egyik, amikor olyan helyen kell vágni, csiszolni, ahol nincsen hálózatos áramfelvételi lehetőség, vagyis nem lehet a normál konnektoros flexet használni. Ilyen esetben nincs sok más megoldás, vagy aggregátor, vagy akkumulátoros sarokcsiszoló. Amennyiben nem folyamatos, több órán át tartó géppel való dolgozásra kell, az akksis gépek akkor is jó szolgálatot tehetnek, hiszen sok esetben kényelmesebb a használatuk, mint a hálózatos társai, mivel nem kell a kábelra is figyelni, vagy a hosszabbító megfelelő hosszára. Tehát egy mobilis sarokcsiszolót nagyon sokat hozzá tud tenni a munka kényelméhez és sokszor a hatékonyságához is. A bérelhető gépeink között kiemelt helye van ennek az eszköznek. Az akksis flex kölcsönzése azonban akkor nem a legjobb megoldás, ha folyamatosan akarunk a géppel dolgozni, több órán keresztül, mert az akkumulátort azért általában a gép intenzív használat esetén gyorsan meríti. Ilyenkor javasoljuk bérelje ki a hagyományos gépünket, amely sokkal jobban teljesít folyamatos munka esetén. Teljes mértékben hiszünk benne, hogy minden gépet, így az akkumulátoros sarokcsiszolót is arra és úgy kell használni, amire való és amire tervezve lett. Ellenkező esetben a gép is sérülhet, túlterhelődhet, és persze a munka üteme is lassul, sok esetben a munkát végzőre is nagyobb terhet ró, több munkát vagy keményebben kell neki is elvégezni, a nem megfelelő szerszámválasztás szenvedés a szerszámnak és a kezelőjének is.

Ez a gép szénkefementes motorral rendelkezik. Ezeknek több előnye van a hagyományos, szénkefés motorokkal szemben. Az első teljesen nyilvánvaló, hogy mivel nincs benne szénkefe, így nem kopik el, nem fordul keresztbe, így nem produkál hibát. Ezen motorok terhelhetősége nagyobb, mint a szénkefés motorok és általában az élettartama is hosszabb. Tehát ez a motorok fejlődésének egy következő evolúciós lépése. Természetesen ezt is tönkre lehet tenni nem megfelelő terhelés kiválasztás esetén. Akkumulátoros gépeinknél, így a sarokcsiszolónál is fontos, hogy az akksit nem merítsük túl, ha már gyenge, nehezen megy vele a munka és ráadásul az akksi töltöttség jelzőnél is látszik, hogy le van merülve, akkor mihamarabb cseréljük ki. Pont emiatt adunk 2db akkumulátort is a gépekhez. Ameddig az egyik töltődik, a másikkal lehet dolgozni. A töltés azonban tovább tart, mint amennyi idő alatt intenzív használat esetén az akkumulátor lemerül ilyen esetben várni kell amíg a töltőn lévő feltöltődik, ez az akksis gépek kompromisszuma.