3x7 fokos létra bérlés

Bérleti díj:

Egy napra: 5 000 Ft Több napra: 3 500 Ft/nap Kaució: 15 000 Ft

3x7 fokos alumínium 3 részes létra bérelhető Budapesten, újpesti kölcsönzőnkben.

Ezt a multifunkció létrát többféle képpen is lehet használni. Lentebb megtalálja, hogy melyik felhasználási módban milyen munkamagasságokat lehet elérni ezzel az eszközzel. A létra alapvetően 3 részes, a 3 részt összekapcsolva lehet a legmagasabb magasságot elérni, de ez esetben a falnak kell támasztani. Természetesen használható nem csak támasztva, hanem önmagában állva is a létra, amikor klasszikus "A" betűt formáz, ekkor a harmadik tagot rárakva lehet növelni a magasságát, vagy ezen harmadik tagot önálló kisebb létraként használva akár 2 ember két különböző helyen is használhatja ezt az eszközt.

Ez az létra kiváló minőségű anyagokból készült, és megfelel az ipari szabványoknak, biztosítva a hatékonyságot és a biztonságot a munkafolyamat során. A létra gyártója a Krause, amely német gyártó híres a termékeinek tartósságáról és megbízhatóságáról. Az alumínium konstrukció könnyű és erős, ami lehetővé teszi a könnyű mozgatást és szállítást, anélkül hogy az erősséget és a stabilitást áldoznánk fel. 

A létra alul egy kiegészítő széles lábbal rendelkezik, amely növeli a stabilitást és biztonságosságot a munkavégzés során. Ezen a kiegészítő kitámasztón csúszásmentes lábdugók találhatóak. A biztonság elsődleges a magasban végzett munka során, így nagyon fontos, hogy mindig megfelelően stabil területen használja a munkát végző az eszközt, mind az alapfelület, mind a támasztó felület szempontjából. Egy magasbóli esés rendkívül súlyos sérüléseket okozhat, de sok esetben a kisebb magasságokból való leesés is lehet életveszélyes, ezért mindig nagyon fontos a megfelelően körültekintő és biztonságot előtérbe helyező munkavégzés. A létra kettő teljes kinyílást gátló hevederrel is fel van szerelve, amely csökkenti a használat során a balesetek lehetőségét. Ezen kívül reteszelő kampók is megtalálhatóak a létra elemein, amelyek megakadályozzák a létra véletlenszerű szétcsúszását akár a használat, akár az eszköz szállítása közben. A létraelemek kényelmes kitolását és visszacsúsztatását acél vezetőprofilok segítik, így az elemek egymásba illesztése kényelmesen elvégezhető.

A létra teljesen összecsukva is 2 méter hosszú, így szállításkor olyan járművel kell rendelkezni, amellyel ezt az eszköz biztonságosan elszállítható. Tetőkorlátos autóra lehetőség van nálunk tetőcsomagtartó is bérelni.